Tuesday, May 26, 2009

De eerste test!

De eerste test is geslaagd. Vanwege het slechte (regenachtige) weer stonden we beneden in onze cave voor het eerst stroopwafels te bakken en er is er maar 1 (van de acht) zwart geworden. De rest was overheerlijk en we hebben Maarten (buurman) en Pierre die in de buurt aan het klussen waren al laten proeven. Zeer positieve reacties. Kijken of we het morgen weer kunnen.

Verder zijn we weer wat opgeschoten met onze marktaanmeldingen. Uiteindelijk hebben we nu voor 5 ochtenden zekerheid en voor de zesde een 90% zekerheid (er werd gezegd: Pas de soucis (geen zorgen), maar de officiĆ«le brief moet nog komen). De zevende dag (in ons geval zaterdag) laten we lekker voor een beetje uitslapen.

Dat wat betreft de ochtenden. Verder hebben we nog steeds twee middagen gepland met campings, maar ook een grote kans op een avondmarkt op woensdag, drie zondagen in deze zomer een dagmarkt zijn ook al geregeld en we krijgen nog bericht over de klimcamping/het klimdorp Ailefroide en hopen dat we daar ook een middagje in de week mogen staan. We gaan het nog druk krijgen!!!! Maar wel heel leuk dat alles nu echt concreet wordt. 

No comments: