Friday, July 11, 2008

Weer wat nieuws

Bonjour,

De foto's laten nog even op zich wachten, maar een snel nieuwtje kan zeker. We zijn nu ongeveer anderhalve week hier en al heel hard bezig. De eerste les die we hebben geleerd: alles duurt altijd langer dan je verwacht. Vragen we een telefoonabonnement aan. Zou ie dinsdag werken, blijkt dat pas donderdag echt zo te zijn (valt best mee natuurlijk, twee dagen vertraging). Wil je een telefoon kopen, blijkt dat nergens mogelijk enmoet je dus wat rond gaan rijden, maar uiteindelijk vind je er zeker 1. Wil je stempels huren, ook maar rond rijden tot je een verhuurbedrijfje vindt. Kortom. Overal de tijdvoor nemen. Dat is ook eigenlijk wel lekker want dan wordt je gedwongen rustig aan te doen :-)

We zijn al hard aan het slopen. Vooral Marcel blijkt dan over brute krachten te bezitten. We hebben besloten een extra muur eruit te halen om meer licht te creeren. We zijn al vaste klant van de dechetterie (afvalstort). Mijke houdt zich vooral bezig met opruimen en dingetjes regelen. Een goede taakverdeling. Ondertussen wordt de dag twee keer onderbroken voor het rijden met een busje voor het raftbedrijfje achter ons. Is een erg mooi ritje, dus zeker geen straf. Dan ook nog een keer de hond van de buren Sjors (of Georges, zoals ie officieel heet) uitlaten, wat ook nog eens zorgt voor een lekker wandelingetje. Een goede combi van bezig zijn en genieten van de omgeving.

Het vakantieseizoen begint hier nu. Heel veel nederlanders te zien. Het weer is ideaal. Wel erg warm 's middags, maar in de avond koelt het lekker af en 's ochtends is het echt fris.

Genoeg geschreven, terug naar de bouwput.
A bientot!

No comments: