Sunday, May 30, 2010

La rénovation XS - dag 29

Vandaag een spannende dag! Het regelwerk voor muren van de badkamer zetten. Voor de beeldvorming: Op de verdieping waar je binnenkomt, was vanochtend nog een kamer van 4x3 m en daarin moet komen: een badkamer (met douchebak en toilet), een wastafel (buiten de badkamer), een tweepersoonsbed en een trap naar boven.

We hadden alles op tekening bepaald, maar het was toch megaspannend om te kijken hoe het geheel er dan in t echt uitziet. De standaarddeur moesten we eerst verkorten (nooit gedaan), dus dat was al spannend. Toen we de muur gingen plaatsen hebben we hem op t laatste moment toch nog verplaatst (zodat je bij binnenkomst niet meteen het gevoel hebt dat een muur op je afkomt) en het eindresultaat is helemaal super! De deur gaat mooi open en dicht (klemt niet), en door het maken van een kamer in een kamer, lijkt de ruimte juist groter!

Mijke zei zelfs: nog nooit heb ik me na een klusdag zo blij en trots gevoeld. Opeens blijkt ons plan echt te kloppen en kan er in een mini-achterhuisje een volwaardig huis ontstaan!

Hierbij een foto, maar zoals gewoonlijk was het weer onmogelijk om het geheel goed op de foto te krijgen.


1 comment:

Annemarie said...

Wat zijn jullie toch goed bezig! Groetjes, Annemarie