Saturday, June 20, 2009

Dagboek van twee koekenbakkers - 7

Zaterdag 20 juni 2009
Alweer een tijdje geleden dat we het dagboek hebben gevuld. De afgelopen week was stroopwafel-technisch niet zo heel denderend. Het leek wel alsof er nog minder mensen op de markten waren en de mensen die er waren kwamen allemaal heel doelgericht naar een bepaald kraampje toe. Het was dus moeilijk om ze te laten proeven. Een uitzondering hierop was de maandagmarkt van Guillestre waar de sfeer weer heel leuk was en de mensen enthousiast. 

Het is wachten tot begin juli wanneer de eerste toeristenstromen op gang zullen komen. We zijn erg benieuwd of we dan flink kunnen verkopen. Maar eerst de foire (dagmarkt) in Briancon aankomende zondag. Het schijnt dat daar niet veel etenskraampjes zijn en dat daar wel behoefte aan is. We zullen zien en hebben goede hoop. Vandaag lekker een vrije dag die begon met een computer die het geluid van een stofzuiger maakte. Gelukkig bleek er een makkelijke oplossing voor te zijn (lang leve het zoeken op internet), namelijk alle kabels eruit halen, 15 seconden wachten en dan er weer instoppen (schijnt een vorm van resetten te zijn). We hadden er geen vertrouwen in, maar het bleek te werken :-) Nu lekker genieten van een vrije dag!


2 comments:

Annemarie said...

En, is de markt zondag goed verlopen voor jullie?

Annemarie said...

Ben benieuwd of jullie veel last van het slechte weer hebben gehad? Hoop natuurlijk van niet!!! Tijd voor een nieuw berichtje???
Groetjes, Annemarie