Sunday, June 06, 2010

La rénovation XS - dag 36

Sjonge, dag 36 alweer. Vandaag is Mars weer flink aan de slag geweest met de elektriciteit. Met een ingewikkelde constructie van losse draadjes aan een stekker in het stopcontact van het voorhuis kon hij nu ook testen of alles het deed. Hier en daar wel wat op het hoofd krabben, maar alles wat hij tot nu toe heeft aangesloten (zolder en keuken) werkt precies zoals het moet. Ook de ingewikkelde hotelschakelaars (op 1 verdieping de lamp aan en op de andere weer uit). We zijn dus trots ookal kost het veel tijd.

Mijke heeft vandaag weer gezorgd dat de verbouwingspot wat voller werd, dus is ook nuttig bezig geweest.

Volgende week wordt een spannende en hopelijk leuke week. De mannen van de hoofdleiding elektra stonden vrijdagmiddag om half vier opeens op de stoep. Ze hadden wat tijd over. En dus hebben ze alvast een kastje op onze gevel gemonteerd en de meter in de stoppenkast gehangen. Volgende week gaan ze dan met acrobatiek, zoals ze dat zelf noemen, de kabel door de boom heen onder het dak langs aanbrengen.

Dinsdag zijn als het goed is onze fietsen binnen (dus dan nemen we maar weer een keer een dagje vrij) en verder zijn we aan het eind van de week vast wel klaar met alle voorbereidingsdingetjes en kunnen we echt weer meters gaan maken.

No comments: