Sunday, June 20, 2010

La rénovation XS - dag 49 - nog 10 dagen

Vandaag zijn we een beetje moe, maar wel heel voldaan. We hebben ook wel een hoop geluk. De muurverf die we gekocht hebben blijkt zoals we hoopten na 1 laag (en een laag grondverf) te dekken. Dus de woonkamer en de keuken zijn nu strak wit. Het lijkt wel gestuukt. Zo mooi hebben we de gaatjes en naden gevuld.

Verder heeft mars hiernaast nog wat gekit en gaatjes gevuld. Die klus is bijna af. Morgen de (echt) laatste dag elektra. Er zijn twee dingen die veel langer duren dan verwacht. De elektra en de gaatjes/randjes vullen. Elke keer blijft er nog wat liggen. Ook gaan we proberen een gat van 60 cm diep in de keldervloer te graven (beton!) zodat de mannen van het waterbedrijf de aansluiting kunnen maken. Spannend!

Dinsdag gaan we naar de camping (gras maaien, sanitair schoonmaken/repareren) en dan woensdag de laatste schilderdingen en donderdag als het goed is de keuken plaatsen. Dan hebben we de rest van de tijd nog voor het leggen van een laminaat vloer en het tegelen van de badkamer. Het wordt krap, maar gaat waarschijnlijk wel lukken. We houden moed.

No comments: