Monday, June 21, 2010

La rénovation XS - dag 50 - nog 9 dagen

Is de elektra af? .........nog niet helemaal, maar nu toch echt bijna. Vandaag keihard doorgewerkt, en net, voor het voldane gevoel aan t eind van de dag, aAlles getest en het deed het allemaal, stopcontacten, lampen, ventilator! Yesss.

De radiatoren zijn vandaag ook geleverd. Had nog wat stress tot gevolg toen bleek (toen de leverancier al weg was) dat een onderdeel miste. Gelukkig bleek snel dat dat ook op de leveringsbon stond en na een telefoontje zijn we ervan verzekerd dat we het toch wel krijgen.

Nog een verassing bij het graven van het gat voor de wateraansluiting in de kelder. Het beton ging gemakkelijk weg, daaronder los zand, dus dat leek een eitje totdat we op isolatiemateriaal (vergaan) en een roestige pijp stuitten. Dat is de waterleiding van een buurhuis........In het koopcontract werd deze al genoemd, maar we wisten niet waar hij liep. Nou daar dus :-) Gelukkig hebben we hem niet beschadigd. Hoe nu verder is even de vraag, maar dat mogen de experts op gaan lossen. Morgen een dagje camping.

1 comment:

Annemarie said...

Zo, weer even bijgelezen! Wat wordt het mooi allemaal, super!! Straks een klusbedrijf beginnen denk ik...! Maar euh, nu is jullie huisje straks klaar, kan het grote genieten beginnen...gaan ze op de camping wonen...:-) Maar zonder gekheid, superleuk dat jullie dat gaan doen! Zal wel hard werken zijn, maar daar zijn jullie volgens mij niet echt bang voor! Succes nog de laatste klusdagen en tot 't volgende berichtje!
Lieve groetjes, Annemarie